Attitude perruquers

Centre d’estètica a Sant Gervasi

Sent que ets la persona més bella del món al nostre centre d’estètica a Sant Gervasi. T’esperem

Centre d’estètica a Sant GervasiLa dita que enuncia “la bellesa es troba a l’interior” és cert, encara que a Attitude Perruquers intentem que l’exterior també estigui el millor possible. Una combinació de salut i bones cures farà que portis una vida ordenada i saludable, alguna cosa que es reflectirà també en el teu aspecte exterior. Confia en el nostre centre d’estètica a Sant Gervasi i sent que ets única cada vegada que vinguis a les nostres instal·lacions.

Realitzem depilacions de qualsevol part del cos

Apart dels tractaments capil·lars i els serveis orientats a la cura del cabell, també disposem d’un petit departament d’estètica, centrat en la realització de depilacions. Fem depilacions de qualsevol part del cos, tant en homes com en dones. Si estàs farta d’haver d’estar pendent de depilar-te amb cera a la teva llar i els resultats que obtens no t’agraden, demana cita amb els nostres experts i farem desaparèixer els antiestètics pèls durant un temps.

Et recomanem que abans d’acudir al nostre centre d’estètica a Sant Gervasi demanis cita prèvia a través de qualsevol dels mitjans que et facilitem a la nostra web (per correu electrònic, telèfon o el formulari de contacte), així podrem atendre’t personalment i no et farem esperar.

 

 

SERVEIS DE BELLESA

Depilacions
Bronzejat corporal

Demana cita ara mateix

Attitude Perruquers

  Calle María Cubí, 63,
Sant Gervasi, 08006, (Barcelona)

  932 022 352

Notícies