Attitude perruquers

Com delinear els llavis?

A Attitude Perruquers t’expliquem com treure partit als teus llavis utilitzant un bon delineador. Segueix llegint

Com delinear els llavis?Si no t’agraden els resultats que obtinguis quan t’estàs maquillant i et delinees els llavis segueix llegint i et donarem un parell de trucs perquè triomfis amb el teu maquillatge. Encara que és alguna cosa molt important per lluir un maquillatge perfecte, ja que es tracta de la línia fronterera que existeix entre la pell dels llavis i la cara. És el que permet donar forma a la boca, fent-la més sensual o carnosa, el que tu prefereixis.

PASSOS A TENIR EN COMPTE A L’HORA DE DELINEAR ELS TEUS LLAVIS

COMPRA UN PRODUCTE DE QUALITAT

La qualitat del delineador en qüestió és fonamental. No compris articles de baix preu o qualitat si no vols que els resultats desapareguin al cap de poques hores. Intenta triar el color que més t’afavoreixi.

FES LA LÍNIA

Una vegada a casa, amb el teu delineador nou, posa’t davant del mirall i perfila una línia justament en el límit dels llavis amb la pell del rostre. Si els perfiles per fora i després els emplenes amb pintallavis donaràs la sensació de tenir uns llavis més carnosos. Una vegada feta la línia exterior emplena els llavis per dins, seguint les línies naturals de la boca.

APLICA EL PINTALLAVIS I LLUENTOR

Ara que ja tens feta la forma, emplena amb el pintallavis sense sortir-te del marge i, si desitges donar més lluentor als teus llavis, aplica una lluentor tant en el llavi superior com a l’inferior. Ja estàs llesta per lluir el somriure perfecte!!

Recorda que has de passar moltes hores fora de casa i vas a veure o menjar, serà necessari que retoquis els teus llavis de tant en tant, per estar sempre impecable.

Attitude Perruquers

  Calle María Cubí, 63,
Sant Gervasi, 08006, (Barcelona)

  932 022 352

Notícies