Attitude perruquers

Perruqueria a Sant Gervasi

Som una de les perruqueries de referència en el barri de Sant Gervasi. Vine a conèixer-nos i transforma el teu look

Vols canviar de forma radical la teva imatge? El teu cabell està demanant a crits un tall de cabell? Necessites que un professional et pentini per un esdeveniment important? Si resideixes a Barcelona i et trobes en el barri de Sant Gervasi, el millor que pots fer és acudir al saló d’Attitude Perruquers, on totes les teves peticions es faran realitat. Som una perruqueria a Sant Gervasi que posa a la teva disposició tots els mitjans per apropar-te el millor en perruqueria professional.

Perruqueria a Sant Gervasi

Els millors tractaments capil·lars que existeixen en el sector

Som professionals en estètica capil·lar des de fa molts anys i ens agrada mantenir-nos al dia en què a tractaments, tècniques i sistemes de tall i coloració es tracta, per això a Attitude Perruquers trobaràs les últimes novetats del sector. Oferim tractaments personalitzats per a homes i dones de totes les edats i estils, des del més modern fins als més clàssics, passant pels més atrevits en tendències i color. Vine a veure’ns fins a la nostra perruqueria a Sant Gervasi i explica’ns el que necessites i t’assessorarem personalment perquè trobis la imatge que sempre havies volgut tenir.

Sant Gervasi perruqueria
Perruqueria Sant Gervasi
Perruqueria en Sant Gervasi

Treballem amb una les firmes més importants en el sector de la perruqueria: Davines

DavinesLes portes d’Attitude Perruquers es van obrir a 1992 i des de llavors han romàs obertes per oferir-te les últimes novetats en tractaments de perruqueria, els pentinats més innovadors (de festa i fantasia), els recollits més variats per ocasions especials (noces, batejos i comunions) i l’assessorament en matèria capil·lar que necessites. Ens preocupem per la salut del teu cabell, per això només treballem amb articles de primera qualitat, com la que ens proporciona Davines, la nostra firma de referència avui dia.

Vine a veure’ns i descobreix per tu mateixa tot el que t’estem explicant. Et recomanem que abans d’acudir fins al nostre centre, primer ens truquis i realitzis una reserva d’hora prèvia, així podrem dedicar-te el temps que et mereixes sense cap espera innecessària. A Attitude Perruquers ens preocupem per la salut del teu cabell i t’assessorarem personalment per a tot el que necessites. Posa el teu cabell en mans dels millors professionals, no et penediràs.

FES LA TEVA RESERVA – ELS NOSTRES HORARIS

De dimarts a divendres de 10:00 a 20:00 hores
Dissabtes de 9:00 a 14:00 hores
Diumenges i dilluns tancat

Attitude Perruquers

  Calle María Cubí, 63,
Sant Gervasi, 08006, (Barcelona)

  932 022 352

Notícies