Attitude perruquers

Tractaments de perruqueria a Sant Gervasi

Tenim tractaments per mantenir el teu cabell sa i relluent. Vine a veure’ns fins al barri de Sant Gervasi

Tractaments de perruqueria a Sant GervasiLes cures que rep el cabell és alguna cosa fonamental per mantenir la seva salut. No val amb acudir a la teva perruqueria una vegada cada dos mesos per sanejar les puntes i ja està. El cabell, igual que la pell és la part del cos que més exposada està a les inclemències del temps, els canvis de temperatura i el sol. Prova d’això és que quan més deteriorat sol estar el cabell és després de l’època estiuenca, ja que l’exposició excessiva al sol, el clor de les piscines i la sal del mar ha danyat la seva salut i aspecte. A Attitude Perruquers t’oferim els millors tractaments de perruqueria a Sant Gervasi perquè aconsegueixis lluir una cabellera sana, brillant, suau i relluent.

T’oferim tractaments de salut capil·lar personalitzat

Si no saps exactament com sanejar el teu cabell o com fer que guanyi en lluentor i intensitat de color, demana cita al nostre centre especialitzat i oblida’t de tot. El nostre personal examinarà detingudament el teu cabell i et proposarà les millors opcions. A més, si ho desitges, pots seguir cuidant el teu cabell a la teva llar amb els productes que venem a la nostra perruqueria, que són de la mateixa marca que utilitzem: Davines. Aquesta firma és una de les més importants a escala mundial i és considerada una de les marques de primer nivell, per a professionals i particulars.

Concretament, som especialistes en talls, tints i tractaments, encara que pots acudir a nosaltres per a qualsevol altre servei. A més, si desitges fer-te un canvi radical d’imatge, però necessites assessorament professional, confia en nosaltres i et direm quins són els talls i els pentinats que més afavoreixen segons la forma del teu rostre.

EL NOSTRE TRACTAMENT DE PERRUQUERIA A SANT GERVASI

Allisats de queratina
Allisats permanents
Ondulacions permanents
Tractaments de lluentor
Tractament de col·lagen
Tractament de proteïnes

Attitude Perruquers

  Calle María Cubí, 63,
Sant Gervasi, 08006, (Barcelona)

  932 022 352

Notícies